Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Just4youProfilbildet til PSYllonProfilbildet til testomanProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til RogermadsProfilbildet til windel999Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til AndiiProfilbildet til mrroyalProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til badboy1986
Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til snirlenProfilbildet til JustinProfilbildet til bby123Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Isabella10Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Nic94Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til 2KosProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til just myselfProfilbildet til Lill17Profilbildet til sportfuck

Pleasurekraft

@ayla
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Pleasurekraft:Disse profilene har Pleasurekraft besøkt:

Moderator

Om deg

Blond, slank mann på 30. Resten kan vi chatte om!

Obligatoriske opplysninger

Alias

Pleasurekraft

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Har ingen forventninger, tester dette ut for å se om det kan føre til noe spennende 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje