Profilbildet til sverre89Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Merethe21Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til KvinnenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til RonnProfilbildet til dp72Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til AsveigProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til fintparProfilbildet til talkmanProfilbildet til hallois
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Fresia4Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til UerfarenProfilbildet til shaftyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til bbck osloProfilbildet til BullseyeProfilbildet til jens41Profilbildet til trentkar26søkerungjente

bby123

@babe1234
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bby123:Disse profilene har bby123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje