Profilbildet til chipProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til EspenProfilbildet til xantippeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til ballderProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til northkickProfilbildet til troendern93Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Sadominator
Profilbildet til guttenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til halloisProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til mizzyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til FreshnessProfilbildet til BergenoProfilbildet til GhroltProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til sverre89Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til jenandProfilbildet til Lill17

bby123

@babe1234
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt bby123:Disse profilene har bby123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje