Profilbildet til LissaProfilbildet til Siba44Profilbildet til swedmanProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JiJiProfilbildet til gameroslProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til TheMissProfilbildet til LadysmanProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Grom87Profilbildet til Julie00Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til andy1988Profilbildet til MissProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til lovebbwProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til DorcasProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til norseman9Profilbildet til Huldra89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til HelgelandsGubbe

bby123

@babe1234
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt bby123:Disse profilene har bby123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje