Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Hilde79Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til nafaProfilbildet til NordlandProfilbildet til bwillyProfilbildet til AndroidProfilbildet til pompelProfilbildet til LululuuProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til ZizouProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Lars80Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til sisunorProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til pompelProfilbildet til naitsProfilbildet til elghodeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

bby123

@babe1234
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bby123:Disse profilene har bby123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje