Profilbildet til Sublime81Profilbildet til petrus1956Profilbildet til orphansProfilbildet til solaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Julie00Profilbildet til eddi1000Profilbildet til andy1988Profilbildet til guttenProfilbildet til CharlesProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til .tvliseProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Erogen
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til IrenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ElyProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LokerProfilbildet til @nn@Profilbildet til AlesioProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LizzyProfilbildet til MM77

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje