Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til nina1992Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Slappen72Profilbildet til bad666boyProfilbildet til MortenBProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til HommeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Angel4uProfilbildet til fadedProfilbildet til NataProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til sanjaProfilbildet til Lizzy

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje