Profilbildet til Latex44Profilbildet til xantippeProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til MelekProfilbildet til NjordProfilbildet til LokerProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BjoernProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til NyssaProfilbildet til BiparProfilbildet til LizzyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til binittedal31Profilbildet til troendern93Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BecksProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til LokerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ChrisCProfilbildet til *Punky*

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje