Profilbildet til VigdisProfilbildet til AvalonProfilbildet til oslokosProfilbildet til JustinProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Mass SageProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til TheReaderProfilbildet til talkmanProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Donatello21Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Leto78Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BjornchProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til DorransProfilbildet til JontassProfilbildet til davidandre

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje