Profilbildet til BecksProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Jan46Profilbildet til RockDudeProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ZizouProfilbildet til pvcloveProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til TorolavProfilbildet til Roger84Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til NightdiverProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Jan46Profilbildet til StaaleProfilbildet til joniProfilbildet til xtrProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til silverProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til sweettortureProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til nina1992

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje