Profilbildet til BittenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til kinky667Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til InsomniaProfilbildet til pitt76Profilbildet til colargolProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til shaftyProfilbildet til Niko9Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til stuve92Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Kate WProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Mr.Sensitive

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje