Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LokerProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SherylProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til windel999Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SjtProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til runAProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til skurk3Profilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ValeriaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til CharlesProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til LatexfunProfilbildet til norseman9Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til AvalonProfilbildet til BittenProfilbildet til Reidar

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje