Profilbildet til LadysmanProfilbildet til jens41Profilbildet til Helene89Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til GiggSProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ArousalProfilbildet til windel999Profilbildet til Handyman40Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til dogbay
Profilbildet til KatherineProfilbildet til skurk3Profilbildet til AvalonProfilbildet til LilliMyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til sweden boyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Osl38Profilbildet til sluggernProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til GeiriProfilbildet til MiaBProfilbildet til fintparProfilbildet til ak00nProfilbildet til KennethR88

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje