Profilbildet til nina1992Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til KongenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til bait69Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til bergen89Profilbildet til i love boys
Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til GhroltProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til På_søkProfilbildet til VigdisProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til TheRose49Profilbildet til latex66Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til trond`enProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til IrenProfilbildet til StavangerProfilbildet til Zax

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje