Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Angel84Profilbildet til maler.nProfilbildet til windel999Profilbildet til SussProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til JærguttenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til vekten75Profilbildet til harepusenProfilbildet til xdresserProfilbildet til petzlProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til osllopar_27
Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til TengilProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Floppa1Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TigerProfilbildet til Alexander44Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til jens41

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje