Profilbildet til RJProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Difference___Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til vesle 43Profilbildet til søker sexProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til 33Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Josep
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til AlexsProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Tara84Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til binittedal31Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SigvegalProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BotanicalProfilbildet til virtuveProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til mann31vesterålen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje