Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Lez 40Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til *Punky*Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SakoProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Plu2Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Leto78Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til monique tvProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til ani5Profilbildet til NataProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til chipProfilbildet til AzathothProfilbildet til BBW28Profilbildet til MariusProfilbildet til freezinProfilbildet til ManimalProfilbildet til SportoguyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Angel84Profilbildet til PSYllon

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje