Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MaykieProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NataProfilbildet til CleoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til sølProfilbildet til julieProfilbildet til lovebbwProfilbildet til geddimannProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til .tvliseProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til ole322Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til bait69Profilbildet til Osl38Profilbildet til BergenoProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mikkel82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje