Profilbildet til lalaparProfilbildet til bby123Profilbildet til vårkåtProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Grom87Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Tine cdProfilbildet til MeeowProfilbildet til KjellarProfilbildet til Kalle2Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til jannis25Profilbildet til Jan46Profilbildet til shiva
Profilbildet til LadysmanProfilbildet til ElinesProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ManimalProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til NjordProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til norseman9Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til ExosProfilbildet til ToremannProfilbildet til wille455

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje