Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til På_søkProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til MariusProfilbildet til KWGProfilbildet til JM28Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til kennedy85Profilbildet til OralProfilbildet til nina1992Profilbildet til Cd28Profilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til ToremannProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til latex66Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Geirern92Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til røyskattaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til .tvliseProfilbildet til dogbayProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Reisende40

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 50 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 50 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje