Profilbildet til charlotee23Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LenemorProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AmpriProfilbildet til slaviProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til KjellarProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til synnyProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til TommybProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til joniProfilbildet til xtrProfilbildet til HommeProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til HazeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til stianogvicky

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

babyblueeyes

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

yes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje