Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ScorpionProfilbildet til BiTrineProfilbildet til kajabiProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til RosjerProfilbildet til nada000Profilbildet til ani5Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ChrisCProfilbildet til AvalonProfilbildet til ChivasProfilbildet til GogT1971Profilbildet til HighEndSub
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til EscobarProfilbildet til GeiriProfilbildet til trannyboyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Singel49Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ReidarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til solaProfilbildet til just myselfProfilbildet til maritaProfilbildet til karlaa

babyblueeyes

@babyblueeyes
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyblueeyes:Disse profilene har babyblueeyes besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

babyblueeyes

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

yes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje