Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til EscobarProfilbildet til Tony21Profilbildet til LeticiaProfilbildet til BottomProfilbildet til LangbeinProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til OsloG21Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KiwienProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til gameroslProfilbildet til SoffiProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til nelg90Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til slaviProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til NataProfilbildet til Leto78Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til harepusenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til geddimannProfilbildet til NowheremanProfilbildet til mark04

babyboo

@babyboo
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyboo:Disse profilene har babyboo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje