Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IronheartProfilbildet til nina1992Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MaykieProfilbildet til BottomProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NjordProfilbildet til ZeroProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AsveigProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til orro75
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til JupiterProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ShjalomProfilbildet til shado33Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til LululuuProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til JærguttenProfilbildet til vickycdProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Difference___Profilbildet til KjellarProfilbildet til Kiwien

babyboo

@babyboo
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt babyboo:Disse profilene har babyboo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje