Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til KWGProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til oslokosProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til silverProfilbildet til AsveigProfilbildet til GeiriProfilbildet til ExodiaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til par3427Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til i love boysProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ChivasProfilbildet til davidandreProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til beitoProfilbildet til KimmernProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ninatvProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Modesty56Profilbildet til mrtore

Babygirl85

@babygirl85
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Babygirl85:Disse profilene har Babygirl85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje