Profilbildet til gameroslProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Reina21Profilbildet til xtrProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Nic94Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AlexsProfilbildet til CalaDorProfilbildet til MaykieProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til InnlandetProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Manimal
Profilbildet til SimProfilbildet til babybooProfilbildet til NightdiverProfilbildet til TheReaderProfilbildet til PhenrikProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SakoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til johnrunProfilbildet til andy1988Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sarlime

Babygirl85

@babygirl85
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Babygirl85:Disse profilene har Babygirl85 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje