Profilbildet til temptationProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AfroManProfilbildet til EscobarProfilbildet til wille455Profilbildet til BittenProfilbildet til parivestProfilbildet til Handyman40Profilbildet til AndyrjProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til babybooProfilbildet til Dotto81Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til dewill77Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tengil
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til coolchic101Profilbildet til spruksProfilbildet til AvalonProfilbildet til Anne72Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til OdinProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LatexmannProfilbildet til TempenProfilbildet til SuzProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Helene89

BabyW

@babyw
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt BabyW:Disse profilene har BabyW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje