Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HexaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til kjelli77Profilbildet til HommeProfilbildet til KiwienProfilbildet til XjanneProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til MedusaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KvinnenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til NåProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ak00nProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til IngunnProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til hotno

bad666boy

@bad666boy
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bad666boy:Disse profilene har bad666boy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje