Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MizzyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ShineProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Handyman31Profilbildet til JontassProfilbildet til AlekProfilbildet til MedusaProfilbildet til bait69
Profilbildet til AndroidProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til No StringsProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SupermannProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til solaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til apeeassProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til StavangerM60

bad666boy

@bad666boy
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt bad666boy:Disse profilene har bad666boy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje