Profilbildet til .tvliseProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til NallexyProfilbildet til englevingerProfilbildet til NataProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Slappen72Profilbildet til bergen89Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til pitt76Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til gutt1981Profilbildet til DavinciProfilbildet til Difference___
Profilbildet til latexthingProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MolliProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til SiljeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til vårkåtProfilbildet til testomanProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til CleoProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til shiva

bad666boy

@bad666boy
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt bad666boy:Disse profilene har bad666boy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje