Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til jan50Profilbildet til BiparProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Anne72Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til CulprateProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til LokerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til NylongummiProfilbildet til DavinciProfilbildet til Lenea
Profilbildet til DavinciProfilbildet til godsg1Profilbildet til par_30Profilbildet til kastrdProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SylvesterProfilbildet til TorolavProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MariusProfilbildet til Kas=)Profilbildet til windel999Profilbildet til BotanicalProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Jupiter

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje