Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til fadedProfilbildet til vårkåtProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Kate WProfilbildet til Nic94Profilbildet til GogT1971Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til charlotee23Profilbildet til JontassProfilbildet til jens41Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Nobby Nobody
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MidasProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til BluwProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til JosepProfilbildet til LokerProfilbildet til Skeva91Profilbildet til julieProfilbildet til Dotto81Profilbildet til CulprateProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NiceManTr.heim

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje