Profilbildet til kjelli77Profilbildet til DrulProfilbildet til qwerty19Profilbildet til moss73Profilbildet til norseman9Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Roger84Profilbildet til englevingerProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til dp72Profilbildet til MaykieProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til BiTrine
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NallexyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til NordJente90Profilbildet til IrenProfilbildet til ole322Profilbildet til vekten75Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til line tvProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje