Profilbildet til MaykieProfilbildet til ErogenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til spruksProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MarwinProfilbildet til XjanneProfilbildet til ZaxProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SjtProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til stian93Profilbildet til KongenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Golden
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til i love boysProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Haakon92Profilbildet til -MissV-Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til par3427Profilbildet til faithProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til xtrProfilbildet til bad666boyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Olavsen

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje