Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til colargolProfilbildet til RixnProfilbildet til oslokosProfilbildet til røyskattaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til shado33Profilbildet til sanjaProfilbildet til Singel49Profilbildet til TearyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til kjelli77Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til KennethR88Profilbildet til RockDudeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til coolchic101Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til MidasProfilbildet til SiljeProfilbildet til EmmaEE

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje