Profilbildet til johnrunProfilbildet til stuve92Profilbildet til Grom87Profilbildet til Isabella10Profilbildet til testomanProfilbildet til SkårnesProfilbildet til runAProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til apeeassProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Trappani89Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Odin
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til KjellarProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til RockDudeProfilbildet til freezinProfilbildet til sabriinaProfilbildet til nafaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sanjaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til jens41Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Bjoern

badbombadilly

@badbombadilly
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt badbombadilly:Disse profilene har badbombadilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje