Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til agderProfilbildet til NordJente90Profilbildet til NjordProfilbildet til xantippeProfilbildet til vårkåtProfilbildet til two-playfulProfilbildet til cat68Profilbildet til MiaBProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til hotnoProfilbildet til apeeassProfilbildet til mann oslProfilbildet til Innlandet
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Tine cdProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til BadboyProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til line tvProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ninatvProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til hotnoProfilbildet til binittedal31Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til sverre89Profilbildet til Angrybean

badboy1986

@badboy1986
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt badboy1986:Disse profilene har badboy1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje