Profilbildet til jonas93Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ElinesProfilbildet til AvalonProfilbildet til pierceddickProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Solros72Profilbildet til CdrypaProfilbildet til BillProfilbildet til kmfantProfilbildet til plusSProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Osl38
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til DonGrisProfilbildet til geddimannProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BjornchProfilbildet til guttenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Mr BMW

badboy1986

@badboy1986
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt badboy1986:Disse profilene har badboy1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje