Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til moss73Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Tobben28Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til komigje69Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ani5Profilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til MolliProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til GhroltProfilbildet til ManimalProfilbildet til brollProfilbildet til FinelineProfilbildet til Mass SageProfilbildet til solaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jonas93Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Søt.gutt:)

badboy1986

@badboy1986
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt badboy1986:Disse profilene har badboy1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje