Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til faithProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KospieProfilbildet til sisunorProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Alexander
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Angel4uProfilbildet til sølProfilbildet til VildeeeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Slave g23Profilbildet til RubberkingProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BiTrine

bait69

@bait69
aktiv 3 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt bait69:Disse profilene har bait69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje