Profilbildet til CharlesProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til StaaleProfilbildet til poopITboyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TheMissProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BergenoProfilbildet til ElyProfilbildet til Nic94
Profilbildet til krsflortProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Ready4funProfilbildet til HexaProfilbildet til sanjaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TigerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MissBlackrose

bait69

@bait69
aktiv 3 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt bait69:Disse profilene har bait69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje