Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Handyman31Profilbildet til RosjerProfilbildet til ArielProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Slappen72Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ole322Profilbildet til LenemorProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til AndiiProfilbildet til Lill17Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Difference___Profilbildet til dogbayProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til spruksProfilbildet til LatexfunProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Erogen

bait69

@bait69
aktiv 3 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt bait69:Disse profilene har bait69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje