Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ZaxProfilbildet til LululuuProfilbildet til Latex50Profilbildet til KospieProfilbildet til bergen89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til MizzyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Trappani89Profilbildet til latex66Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Linda_25Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til maler.n
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TearyProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til harepusenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Anne72Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KatherineProfilbildet til GeiriProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Romeo

baker

@baker
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje