Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til babybooProfilbildet til MM77Profilbildet til kennedy85Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Fin g30Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til geddimannProfilbildet til GhroltProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BillProfilbildet til Siba44
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til AnMy99Profilbildet til leandroProfilbildet til xdresserProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Latex44Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til englevingerProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til BjornchProfilbildet til AyakachanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BabyW

baker

@baker
aktiv 5 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje