Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til carogirlProfilbildet til komigje69Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til xtrProfilbildet til jenandProfilbildet til OdinProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IngunnProfilbildet til virtuveProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Ariel
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til FinelineProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til kajabiProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Cato1977Profilbildet til CharlesProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til shinY_Profilbildet til Odin

baker

@baker
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje