Profilbildet til AnetteleProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til vanosm52Profilbildet til MidasProfilbildet til GiggSProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NowheremanProfilbildet til beitoProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til bergen89Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Cd28Profilbildet til JM28Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Handyman40Profilbildet til karlaaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til h_frodeProfilbildet til MissProfilbildet til StianProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til XjanneProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Mr BMW

baker

@baker
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje