Profilbildet til englevingerProfilbildet til Trappani89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til faithProfilbildet til YouwishProfilbildet til OralProfilbildet til krsflortProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Anne72Profilbildet til 2KosProfilbildet til xtrProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til jenandProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til knutbrgProfilbildet til MolliProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til spruksProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til latexthingProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ElviraProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til tinaProfilbildet til vickycdProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til LiberiuS

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje