Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Nic94Profilbildet til HommeProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til bergenm30Profilbildet til NightdiverProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til OdinProfilbildet til Handyman31Profilbildet til tromsopar80
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til sisunorProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til BecksProfilbildet til temptationProfilbildet til blaithinProfilbildet til jannis25Profilbildet til colargolProfilbildet til Linda_25Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Osl38Profilbildet til MidasProfilbildet til xantippe

baker

@baker
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje