Profilbildet til RuienProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til PhenrikProfilbildet til skurk3Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Dotto81Profilbildet til BjornchProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til kennethProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til hawe35Profilbildet til LookmeProfilbildet til bergen89
Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til MartinosloProfilbildet til petzlProfilbildet til Androx0Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til trisvikProfilbildet til windel999Profilbildet til zethProfilbildet til JontassProfilbildet til UerfarenProfilbildet til knny88Profilbildet til ExodiaProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til bergen89Profilbildet til silver

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje