Profilbildet til naitsProfilbildet til TheMissProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ZizouProfilbildet til Helene89Profilbildet til AndroidProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Merethe21Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Mass SageProfilbildet til swedmanProfilbildet til pitt76Profilbildet til M23_Nylon
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til @nn@Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KennethR88Profilbildet til NannaProfilbildet til jente2011Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Caleron86Profilbildet til hawe35Profilbildet til DorcasProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SuzProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Apirak_Kapitra

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje