Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til poffenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til CleoProfilbildet til krsflortProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til pierceddickProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til .LisetvProfilbildet til AzathothProfilbildet til skurk3Profilbildet til AsveigProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til komigje69Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sweden boyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til petzlProfilbildet til ZaxProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til yanaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Chivas

baker

@baker
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje