Profilbildet til StaaleProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TommybProfilbildet til ole322Profilbildet til Telemann88Profilbildet til j18elverumProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bunnyProfilbildet til BecksProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SiljeProfilbildet til colargolProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til davidandreProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til NjordProfilbildet til FrkAurora

baker

@baker
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje