Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til poffenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Per SProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Hilde79Profilbildet til sexworker202Profilbildet til KarinagayProfilbildet til par_30Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til xtr
Profilbildet til 59modellProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MikeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ReidarProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MaykieProfilbildet til FinelineProfilbildet til Sportoguy

baker

@baker
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje