Profilbildet til FinelineProfilbildet til testomanProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til MehtevasProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BottomProfilbildet til joniProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ExodiaProfilbildet til SammiProfilbildet til MissyMooProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Mindy000Profilbildet til agderProfilbildet til synny
Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til OlavsenProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SadominatorProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til parivestProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Par på camProfilbildet til BjoernProfilbildet til Telemann88

baker

@baker
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje