Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Fresia4Profilbildet til line tvProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til just myselfProfilbildet til virtuveProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til regntøymannProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Mr.XProfilbildet til NjordProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Reisende40
Profilbildet til temptationProfilbildet til apeeassProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DrulProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til godheksaProfilbildet til Plu2Profilbildet til engenanjaProfilbildet til OralProfilbildet til qwerty19Profilbildet til LookmeProfilbildet til KospieProfilbildet til XL Kukk

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje