Profilbildet til bait69Profilbildet til burndocProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Tobben28Profilbildet til CulprateProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SiljeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til geddimannProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Isabella10Profilbildet til nelg90Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til jannis25Profilbildet til LærerenProfilbildet til LåtteProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til sola50Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Hexa

baker

@baker
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje