Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til jan50Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til NowheremanProfilbildet til AlexsProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til veilchenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MariusProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til temptationProfilbildet til jeanymaria
Profilbildet til RosjerProfilbildet til RomeoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til maler.nProfilbildet til orro75Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Mass SageProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ole322Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til MortenBProfilbildet til GiggSProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til stuve92

baker

@baker
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje