Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ToremannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til VildeeeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til trisvikProfilbildet til LadysmanProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til LizzyProfilbildet til CleoProfilbildet til Cd28Profilbildet til blaithinProfilbildet til Difference___Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til L_KProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BullseyeProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Solros72Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Man30303Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til OpplandsM, voksen

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje