Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ZeroProfilbildet til PhenrikProfilbildet til ExodiaProfilbildet til AngelManProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til KarinagayProfilbildet til two-playfulProfilbildet til apeeassProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IngunnProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til Lars80Profilbildet til BiparProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til julieProfilbildet til lovebbwProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BBW28Profilbildet til Helene89Profilbildet til swedmanProfilbildet til sola50Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KosMusProfilbildet til kinky667Profilbildet til SkittenOslojente

baker

@baker
aktiv 7 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 58 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 58 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje