Profilbildet til smoker;)Profilbildet til SakoProfilbildet til maritaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Angel84Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DorcasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til jeanettekProfilbildet til dogbayProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Par på cam
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Crazy92Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til qwerty19Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Natasha93Profilbildet til fridafridaProfilbildet til lalaparProfilbildet til MissMProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til johnrunProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NyssaProfilbildet til foresterProfilbildet til MM77

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 5 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje