Profilbildet til urokraakeProfilbildet til joniProfilbildet til TommybProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til mann oslProfilbildet til troendern93Profilbildet til OlavsenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til bby123Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til elghodeProfilbildet til sola50
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Geirern92Profilbildet til davidandreProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til YouwishProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til runAProfilbildet til NeonProfilbildet til andy1988Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til SvetikProfilbildet til trond`enProfilbildet til LadyStar

baker

@baker
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 5 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje