Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til røyskattaProfilbildet til AndroidProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AvalonProfilbildet til latex66Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ZeroProfilbildet til C.lop14Profilbildet til kjelli77Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til AngelManProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Nata
Profilbildet til Androx0Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til JiJiProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ZaxProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Plu2Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til halloisProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til JosepProfilbildet til sexy panda

baker

@baker
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

baker

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje