Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til bamsefarProfilbildet til jente2011Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Difference___Profilbildet til JærguttenProfilbildet til HexaProfilbildet til ExosProfilbildet til superteddProfilbildet til knny88Profilbildet til ManimalProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SoffiProfilbildet til petzl
Profilbildet til freezinProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til kinky667Profilbildet til ReidarProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til jarlemannProfilbildet til InsomniaProfilbildet til BadboyProfilbildet til bby123Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ChivasProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til monique tvProfilbildet til Fin g30

baker

@baker
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

baker

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje