Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MariusProfilbildet til northkickProfilbildet til ninatvProfilbildet til guttenProfilbildet til superteddProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til JustinProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til charlotee23Profilbildet til JupiterProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ErogenProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MannValdresProfilbildet til cat68
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til vårkåtProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Niko9Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til englevingerProfilbildet til staalmannenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til trannyboyProfilbildet til vickycdProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HebroProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Tordenspyd

baker

@baker
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt baker:Disse profilene har baker besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

baker

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje