Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til poffenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til AnMy99Profilbildet til BluwProfilbildet til bwillyProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til BottomProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til SpindelProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til StavangerProfilbildet til RantazticProfilbildet til MusashiProfilbildet til SadominatorProfilbildet til BistvgProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Joey77Profilbildet til ScorpionProfilbildet til AvalonProfilbildet til TabbeProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BluwProfilbildet til IngerLiseBia

ballder

@ballder49
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ballder:Disse profilene har ballder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje