Profilbildet til johnrunProfilbildet til harepusenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til mizzyProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheMissProfilbildet til ingoladProfilbildet til pia1975Profilbildet til TuttaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Sublime81Profilbildet til AndiiProfilbildet til monique tvProfilbildet til dia***Profilbildet til snirlenProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Solros72Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Grom87Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til candyqueen30

ballder

@ballder49
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt ballder:Disse profilene har ballder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje