Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til @nn@Profilbildet til BabyWProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til shivaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til *Punky*Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AfroManProfilbildet til bergen89
Profilbildet til sverre89Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Thea92Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til westpar76Profilbildet til andy1988Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til cat68Profilbildet til MatteStProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Bjornch

ballder

@ballder49
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt ballder:Disse profilene har ballder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje