Profilbildet til joniProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AmpriProfilbildet til No StringsProfilbildet til talkmanProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til søker sexProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Leto78Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Midas
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til MizzyProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SkårnesProfilbildet til yanaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til vesle 43Profilbildet til LauVauProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TearyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Mr.Alphaguy

ballder

@ballder49
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt ballder:Disse profilene har ballder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje