Profilbildet til MannValdresProfilbildet til ElyProfilbildet til Tine cdProfilbildet til solaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til 59modellProfilbildet til chipProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til wille455Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Tara84Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Mass SageProfilbildet til dp72Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Kas=)Profilbildet til SvantepriProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til DionysusProfilbildet til KristiansenProfilbildet til stian93Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Larsn

ballder

@ballder49
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt ballder:Disse profilene har ballder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje