Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til NordlandProfilbildet til MusashiProfilbildet til Difference___Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Kas=)Profilbildet til JustinProfilbildet til dewill77Profilbildet til claireProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BottomProfilbildet til VictorProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Julie00Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til colargolProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til i love boysProfilbildet til AlexsProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jens41Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Lizzy

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje