Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Osl38Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til frekkis71Profilbildet til JustinProfilbildet til sluggernProfilbildet til Handyman31Profilbildet til karlaaProfilbildet til TommybProfilbildet til Solros72Profilbildet til line tvProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SylvesterProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til bergenm30Profilbildet til freezinProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til silverProfilbildet til BistvgProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til vickycdProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til 33

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje