Profilbildet til TordenspydProfilbildet til BBW28Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til BiTrineProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til @nn@Profilbildet til IngegardProfilbildet til StianProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sisunorProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Lululuu
Profilbildet til julieProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BjornchProfilbildet til PussiProfilbildet til joniProfilbildet til Caleron86Profilbildet til JupiterProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KjellarProfilbildet til buskerudProfilbildet til lekenbie36

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje