Profilbildet til Linda_25Profilbildet til EvensProfilbildet til Kalle2Profilbildet til skurk3Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Androx0Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til bergen89Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til dia***Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til jeanettekProfilbildet til KogKProfilbildet til akane21
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til dp72Profilbildet til BiTrineProfilbildet til mark04Profilbildet til binittedal31Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til runAProfilbildet til Tara84Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til AsveigProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til AndiiProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til kenneth

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje