Profilbildet til XL KukkProfilbildet til LadysmanProfilbildet til NannaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Natasha93Profilbildet til JM28Profilbildet til MidasProfilbildet til xtrProfilbildet til henrkjarProfilbildet til halloisProfilbildet til SKubrickProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sola50Profilbildet til hawe35
Profilbildet til tinaProfilbildet til dewill77Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til mann oslProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MikeProfilbildet til stor pungProfilbildet til sabriinaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til LeneaProfilbildet til YongProfilbildet til PussiProfilbildet til JontassProfilbildet til .transe oslo 47

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje