Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til godheksaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til jannis25Profilbildet til TigerProfilbildet til dia***Profilbildet til stor pungProfilbildet til LokerProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Matiine123Profilbildet til elghodeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TordenspydProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Kvasten
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til shivaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til sjømannProfilbildet til Handyman31Profilbildet til BistvgProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til fadedProfilbildet til bakerProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Leto78Profilbildet til Floppa1Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til BjornchProfilbildet til !~XanZirz~!
  • 6 dager, 13 timer siden

    Baltus71

    Baltus71 ble et registrert medlem 6 dager, 13 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje