Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til XenaProfilbildet til dia***Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til røyskattaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ExosProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ScorpionProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Slappen72Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til nada000Profilbildet til Huldra89Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til MaykieProfilbildet til OdinProfilbildet til JiJiProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Caleron86Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til XenaProfilbildet til MrbigProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til RockDude

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje