Profilbildet til dp72Profilbildet til TheMissProfilbildet til zailoProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til northkickProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til snirlenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til DorransProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til CrossOda
Profilbildet til SiljeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MissProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Angel4uProfilbildet til toro60Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KristiansenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til CleoProfilbildet til ZizouProfilbildet til Life is a game

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje