Profilbildet til Natasha93Profilbildet til urokraakeProfilbildet til ManimalProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til synnyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Lill17Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til mizzyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til moss73
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til RogermadsProfilbildet til NallexyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Klara31Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til RomeoProfilbildet til MedusaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Cpt.NeMo

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje