Profilbildet til DorransProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AfroManProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BluwProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MolliProfilbildet til dia***Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RonnProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til davidandreProfilbildet til TheMissProfilbildet til stian93Profilbildet til KatherineProfilbildet til JaNuSProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SigvegalProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RosjerProfilbildet til dia***

Baltus71

@baltus71
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje