Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til HazeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til jarlemannProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til lauraloveProfilbildet til CleoProfilbildet til davidandreProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Nyssa
Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Solros72Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til CalaDorProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Nylongummi

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje