Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MeeowProfilbildet til DorransProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ErogenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Andrea90Profilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til stian93Profilbildet til SupermannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til xdresserProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Jan46Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Haakon92Profilbildet til pia1975Profilbildet til bergenm30Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til badboy1986Profilbildet til hasifa wahib

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje