Profilbildet til akane21Profilbildet til KWGProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til stian93Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til TengilProfilbildet til Leto78Profilbildet til Andersen89Profilbildet til RomeoProfilbildet til veilchenProfilbildet til ZizouProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Merethe21Profilbildet til kenneth
Profilbildet til parivestProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til InnlandetProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til norseman9Profilbildet til MizzyProfilbildet til ExosProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Nic94Profilbildet til poffen

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje