Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til RixnProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til CalaDorProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MrbigProfilbildet til MannValdresProfilbildet til fadedProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til engenanjaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til JupiterProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ManimalProfilbildet til AvalonProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Anne72Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til GhroltProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til chipProfilbildet til akane21

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje