Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til AndroidProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til zethProfilbildet til StavangerProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Sublime81Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til moss73Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til sola50Profilbildet til dia***Profilbildet til faithProfilbildet til NowheremanProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ToremannProfilbildet til DragongirlProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til bwillyProfilbildet til gameroslProfilbildet til TearyProfilbildet til Haze

Baltus71

@baltus71
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje