Profilbildet til plusSProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til maritaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til TearyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til NinnaProfilbildet til LatexmannProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til nafaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til skurk3Profilbildet til shiva
Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til XenaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til JiJiProfilbildet til i love boysProfilbildet til BecksProfilbildet til DrulProfilbildet til KospieProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til norseman9Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til parivestProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Alexander44

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje