Profilbildet til MissProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SjtProfilbildet til englevingerProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TommybProfilbildet til ZizouProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Plu2Profilbildet til Niko9Profilbildet til sølProfilbildet til par3427Profilbildet til Humlevatn
Profilbildet til j18elverumProfilbildet til KjellarProfilbildet til i love boysProfilbildet til sola50Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til YouwishProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til line tvProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BistvgProfilbildet til MizzyProfilbildet til C.lop14

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje