Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til No StringsProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til jonas93Profilbildet til BadboyProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til KvinnenProfilbildet til runAProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Latex44Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til burndoc
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til TorolavProfilbildet til komigje69Profilbildet til jarlemannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Thea92Profilbildet til johnrunProfilbildet til karlaaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KosMusProfilbildet til Singel49Profilbildet til KimmernProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Justin

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje