Profilbildet til Alexander44Profilbildet til godsg1Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til LululuuProfilbildet til par_30Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AvalonProfilbildet til Niko9Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Angel4uProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Something enters the room
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til norseman9Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NinnaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Geirern92Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Latex50Profilbildet til SpindelProfilbildet til Dotto81Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KiwienProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til buskerud

Baltus71

@baltus71
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje