Profilbildet til CleoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til kennedy85Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ThomasassProfilbildet til petzlProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til BottomProfilbildet til westpar76Profilbildet til SvantepriProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til søker sex
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til stor pungProfilbildet til pvcloveProfilbildet til sanjaProfilbildet til freezinProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til trond`enProfilbildet til AlesioProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til nada000Profilbildet til MissyMoo

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje