Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til par_30Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SamehadaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MissMProfilbildet til gameroslProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til poffenProfilbildet til simonaProfilbildet til BadboyProfilbildet til troendern93Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bill
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til nattroseProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til AvalonProfilbildet til troendern93Profilbildet til *Punky*Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til babybooProfilbildet til snirlenProfilbildet til DorransProfilbildet til Solros72Profilbildet til AyakachanProfilbildet til komigje69Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje