Profilbildet til ShjalomProfilbildet til ArconadaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til shaftyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til qwerty19Profilbildet til temptationProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LatexfunProfilbildet til kmfantProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til jens41Profilbildet til SKubrick
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Grom87Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KosMusProfilbildet til 33Profilbildet til poopITboyProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til carogirlProfilbildet til KrangleFant

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje