Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LeneaProfilbildet til agderProfilbildet til m52aProfilbildet til carmellaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til urokraake
Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til NataProfilbildet til engenanjaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til swedmanProfilbildet til 33Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til parivestProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Matiine123Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til joniProfilbildet til Langbein

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje