Profilbildet til Matiine123Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til mizzyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til ToremannProfilbildet til RixnProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til bakerProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Leto78Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til bamsefarProfilbildet til simonaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til GiggSProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ArconadaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til staalmannen

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje