Profilbildet til ErogenProfilbildet til NallexyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ChivasProfilbildet til MariusProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til AndyrjProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SvetikProfilbildet til maler.n
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til akane21Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NeonProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til NordlandProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Lamatryne

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje