Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til BotanicalProfilbildet til solaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til .tvliseProfilbildet til NjordProfilbildet til SKubrickProfilbildet til urokraakeProfilbildet til two-playfulProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til StavangerProfilbildet til freaky2Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til vekten75Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Merethe21Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Bimann43Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til synnyProfilbildet til blaithinProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Latexmann

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje