Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Singel49Profilbildet til fadedProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sjømannProfilbildet til NordlandProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TuttaProfilbildet til GiggSProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til xdresserProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jannis25Profilbildet til SigvegalProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til DonGris

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje