Profilbildet til sverre89Profilbildet til bunnyProfilbildet til kmfantProfilbildet til MizzyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til LærerenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til simonaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til badboy1986Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Difference___Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til burndocProfilbildet til lalaparProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NjordProfilbildet til someboyProfilbildet til ballderProfilbildet til GoldenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til harepusenProfilbildet til gameroslProfilbildet til temptationProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Tanja609(CD/TV)

Baltus71

@baltus71
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje