Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Niko9Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til elghodeProfilbildet til freezinProfilbildet til GogT1971Profilbildet til RubberkingProfilbildet til JustinProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KimmernProfilbildet til KaisaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til trond`enProfilbildet til BotanicalProfilbildet til GeiriProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til HexaProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til just myselfProfilbildet til vickycdProfilbildet til Handyman31Profilbildet til RixnProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til sola50Profilbildet til ElinesProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Kiwien

Baltus71

@baltus71
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje