Profilbildet til NylongummiProfilbildet til AndiiProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til GeiriProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CalaDorProfilbildet til LululuuProfilbildet til XjanneProfilbildet til Osl38Profilbildet til DrulProfilbildet til carogirlProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til godheksa
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til poopITboyProfilbildet til LizzyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Per SProfilbildet til CindyCDProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Singel49Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til stor pungProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Chrisoslo

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje