Profilbildet til someboyProfilbildet til johnrunProfilbildet til CindyCDProfilbildet til nord88Profilbildet til Tara84Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til søker sexProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LeneaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Andersen89Profilbildet til shaftyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til gameroslProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til DrulProfilbildet til jenandProfilbildet til RomeoProfilbildet til harepusenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til GiggSProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Mossing34Profilbildet til knutbrgProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til RogermadsProfilbildet til par_30Profilbildet til oslo-mann

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje