Profilbildet til julieProfilbildet til hotnoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til uzi69Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til GoldenProfilbildet til TuttaProfilbildet til pompelProfilbildet til RixnProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til vekten75Profilbildet til Joey77Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til KjellarProfilbildet til KingRabbit
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Joey77Profilbildet til pitt76Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til JiJiProfilbildet til IngunnProfilbildet til røyskattaProfilbildet til bunnyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til runAProfilbildet til fadedProfilbildet til shinY_Profilbildet til No Strings

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje