Profilbildet til JupiterProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til TigerProfilbildet til JavhaxProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TheReaderProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MusashiProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til nord88Profilbildet til MissyMoo
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til kennethProfilbildet til apeeassProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Nic94Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til jannis25Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til knny88Profilbildet til BottomProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til OsloG21

Baltus71

@baltus71
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje