Profilbildet til RixnProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til YouwishProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Cd28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til EscobarProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til pitt76Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til jan50Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til LookmeProfilbildet til snirlenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til brollProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Haakon92Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SherylProfilbildet til cat68

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje