Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ManimalProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til virtuveProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Cato1977Profilbildet til akane21Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til veilchenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Lars80Profilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til TingTongProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til XL KukkProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til temptationProfilbildet til NordlandProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til smoker;)

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje