Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til testomanProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Kas=)Profilbildet til DorcasProfilbildet til *Punky*Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ElyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til latexthingProfilbildet til godheksa
Profilbildet til trond`enProfilbildet til StianProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til smoker;)Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AlexanderProfilbildet til dogbayProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Latex44

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje