Profilbildet til BrumProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Niko9Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Reina21Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Joey77Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til LululuuProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til komigje69Profilbildet til Mass SageProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til sluggernProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Solros72Profilbildet til Par på camProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Osl38Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SwededarterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til stianogvicky

Baltus71

@baltus71
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje