Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til freezinProfilbildet til NannaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til BullseyeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ninatvProfilbildet til dogbayProfilbildet til AnetteleProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til JavhaxProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til stor pungProfilbildet til Leto78Profilbildet til Travelingguy
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til pierceddickProfilbildet til jarlemannProfilbildet til EscobarProfilbildet til NåProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MatteStProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MM77Profilbildet til ChivasProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til LenemorProfilbildet til Bitten

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje