Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Singel49Profilbildet til Cato1977Profilbildet til MizzyProfilbildet til SoffiProfilbildet til SigvegalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Torill1979Profilbildet til poffenProfilbildet til Jan46Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Travelingguy
Profilbildet til VictorProfilbildet til shivaProfilbildet til mark04Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Lars80Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til EscobarProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MissProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SoffiProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bigutttgardermoen32

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje