Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til pytagorasProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ingoladProfilbildet til henrkjarProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til JimBodenProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til mindwtoProfilbildet til foresterProfilbildet til solaProfilbildet til testomanProfilbildet til Merethe21Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Cuckoldparet
Profilbildet til MusashiProfilbildet til KongenProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til i love boysProfilbildet til LangbeinProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Isabella10Profilbildet til latexthingProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SammiProfilbildet til DorransProfilbildet til chipProfilbildet til sola50Profilbildet til Anne72

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje