Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SimProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til CulprateProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Leto78Profilbildet til ChrisCProfilbildet til bergen89Profilbildet til Nanna
Profilbildet til slaviProfilbildet til Telemann88Profilbildet til VictorProfilbildet til AinaCdProfilbildet til SjtProfilbildet til HazeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til poffenProfilbildet til sjømannProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til dogbayProfilbildet til Slave g23Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Lolita <3

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje