Profilbildet til two-playfulProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til RonnProfilbildet til badboy1986Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til westpar76Profilbildet til norseman9Profilbildet til Huldra89Profilbildet til knny88Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til englevingerProfilbildet til XjanneProfilbildet til jan50
Profilbildet til vekten75Profilbildet til Cato1977Profilbildet til ElviraProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til AndiiProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sola50Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til NyssaProfilbildet til LissaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til guttenProfilbildet til Sigvegal

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje