Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til JimBodenProfilbildet til BiparProfilbildet til bakerProfilbildet til xdresserProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KvinnenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til jannis25Profilbildet til dogbayProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Nightdiver
Profilbildet til MikeProfilbildet til xantippeProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LatexmannProfilbildet til jan50Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Per SProfilbildet til RockDudeProfilbildet til 33Profilbildet til poffenProfilbildet til guttenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje