Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til lauraloveProfilbildet til NettstedetProfilbildet til 2KosProfilbildet til SakoProfilbildet til Tyber30Profilbildet til NinnaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BittenProfilbildet til vårkåt
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til søker sexProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til DorransProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til RAPID4Profilbildet til troendern93Profilbildet til mizzyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KWGProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Olavsen

Baltus71

@baltus71
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 14 sekunder siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 14 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje