Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MM77Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til bby123Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til XjanneProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til shivaProfilbildet til MusashiProfilbildet til SarlimeProfilbildet til RomeoProfilbildet til ole322
Profilbildet til GoldenProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til mizzyProfilbildet til MM77Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SoffiProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til runAProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SussProfilbildet til AndroidProfilbildet til Caleron86Profilbildet til YongProfilbildet til jonas93

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje