Profilbildet til BadboyProfilbildet til HexaProfilbildet til wille455Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Niko9Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til pitt76Profilbildet til Erik1337
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BBW28Profilbildet til Flekka18Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ShineProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til mrtore

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje