Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MeeowProfilbildet til Matiine123Profilbildet til losamantesProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Bimann43Profilbildet til OlavsenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til DrulProfilbildet til Mimmi51
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til moss73Profilbildet til staalmannenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Niko9Profilbildet til DrulProfilbildet til RixnProfilbildet til yanaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Badboy

Baltus71

@baltus71
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje