Profilbildet til HebroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til i love boysProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til jarlemannProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til mrtoreProfilbildet til LåtteProfilbildet til Osl38Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til fadedProfilbildet til JosepProfilbildet til poopITboy
Profilbildet til komigje69Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Leto78Profilbildet til shivaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Siba44Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til tinaProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje