Profilbildet til beitoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til AndroidProfilbildet til krsflortProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Hilde79Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til miss76Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LadyStar
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til shivaProfilbildet til Angel84Profilbildet til swedmanProfilbildet til elghodeProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til regntøymannProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til skurk3Profilbildet til stuve92Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sanjaProfilbildet til Harstad_bi_34

Baltus71

@baltus71
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje