Profilbildet til @nn@Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til freezinProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NjordProfilbildet til jannis25Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til burndocProfilbildet til SKubrickProfilbildet til plusSProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til jente2011Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til westpar76

Baltus71

@baltus71
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje