Profilbildet til andy1988Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MiaBProfilbildet til StaaleProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til MrbigProfilbildet til engenanjaProfilbildet til No StringsProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til skurk3Profilbildet til sabriinaProfilbildet til hattifnattene00
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til tinaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til GhroltProfilbildet til snirlenProfilbildet til talkmanProfilbildet til blaithinProfilbildet til MrbigProfilbildet til Thea92Profilbildet til faithProfilbildet til kajabiProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til CleoProfilbildet til MatteStProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jens41

Baltus71

@baltus71
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje