Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til gameroslProfilbildet til DorransProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Per SProfilbildet til just myselfProfilbildet til ShineProfilbildet til ElyProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til coolchic101Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til IngunnProfilbildet til C.lop14Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Reina21Profilbildet til faithProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til NettstedetProfilbildet til golfbearProfilbildet til KogKProfilbildet til ZupaMann

Baltus71

@baltus71
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje