Profilbildet til ChrisCProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BiparProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BistvgProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til **WanjaProfilbildet til simonaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til MrbigProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til TearyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til knny88
Profilbildet til BillProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til yanaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SuzProfilbildet til MandrakeProfilbildet til MarwinProfilbildet til ChrisCProfilbildet til par_30Profilbildet til LenemorProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til CindyCDProfilbildet til niceboy1986

Baltus71

@baltus71
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje