Profilbildet til StrazoProfilbildet til NataProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MatteStProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Mr.XProfilbildet til søker sexProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til CharlesProfilbildet til DavinciProfilbildet til TuttaProfilbildet til TigerProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MariusProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Hot&horny
Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HazeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AlexsProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til HardRockProfilbildet til someboyProfilbildet til .LisetvProfilbildet til NylongummiProfilbildet til shinY_Profilbildet til ArconadaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til KogKProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub

Baltus71

@baltus71
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Baltus71:Disse profilene har Baltus71 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Baltus71

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje