Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til CulprateProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Fresia4Profilbildet til KaisaProfilbildet til vickycdProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til claireProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JimBodenProfilbildet til sverre89Profilbildet til IngunnProfilbildet til Plu2Profilbildet til nord88Profilbildet til Homme
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Difference___Profilbildet til JontassProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Lars80Profilbildet til XenaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til par3427Profilbildet til engenanja

Sonny55

@bamse55
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje