Profilbildet til nord88Profilbildet til simonaProfilbildet til IronheartProfilbildet til kennethProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til pitt76Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til IngunnProfilbildet til ElleseusProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til akane21Profilbildet til ninatvProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til XenaProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til Huldra89Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til XenaProfilbildet til Nic94Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til trannyboyProfilbildet til VictorProfilbildet til RuienProfilbildet til TheReaderProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til runAProfilbildet til TearyProfilbildet til OppeiNord

Sonny55

@bamse55
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje