Profilbildet til par_30Profilbildet til DonGrisProfilbildet til AjscreamProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KarinagayProfilbildet til 33Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til kennethProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bwillyProfilbildet til BabyWProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til maritaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til JavhaxProfilbildet til par_30Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til agderProfilbildet til Klara31Profilbildet til MrVoldProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Robin..tv

Sonny55

@bamse55
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje