Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til kmfantProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til SvetikProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NannaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ValeriaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til **Wanja
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til nord88Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til trisvikProfilbildet til Reina21Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til CulprateProfilbildet til Grom87Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Donatello21Profilbildet til kenneth

Sonny55

@bamse55
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje