Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til chipProfilbildet til leandroProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til xtrProfilbildet til BadboyProfilbildet til plusSProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til sanjaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til claireProfilbildet til ElviraProfilbildet til Haakon92
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til NinnaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Trh1980Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til shado33Profilbildet til LatexleahProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SjtProfilbildet til lauraloveProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til nord88Profilbildet til miss76

Sonny55

@bamse55
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje