Profilbildet til AlexanderProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til petrus1956Profilbildet til LizzyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til shinY_Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IrenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til oslokosProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til NeonProfilbildet til ZizouProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til mann oslProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Sublime81Profilbildet til jens41Profilbildet til IngegardProfilbildet til hotnoProfilbildet til leandroProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til trond`enProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Stuker\'n

Sonny55

@bamse55
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje