Profilbildet til CharlesProfilbildet til AinaCdProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til spruksProfilbildet til 59modellProfilbildet til DragongirlProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til MiaBProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NordJente90Profilbildet til CdrypaProfilbildet til silverProfilbildet til pitt76
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til xantippeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til jenandProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til StrazoProfilbildet til johnrunProfilbildet til monique tvProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til DrulProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Kinkymaster

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje