Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Hemne72Profilbildet til DrulProfilbildet til KvastenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LenemorProfilbildet til OlavsenProfilbildet til JM28Profilbildet til MedusaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Just4youProfilbildet til SamehadaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Stian
Profilbildet til IngegardProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til YongProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til FinelineProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KongenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til YouwishProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til mizzyProfilbildet til m52aProfilbildet til JiJiProfilbildet til Kate WProfilbildet til MortenB

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje