Profilbildet til Trh1980Profilbildet til ToyenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Klara31Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ExosProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til dp72Profilbildet til Reidar
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til agderProfilbildet til simonaProfilbildet til afrikarProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til troendern93Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til poffenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SjtProfilbildet til .tvliseProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til AlekProfilbildet til 2Kos

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje