Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til SoffiProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til shaftyProfilbildet til MikeProfilbildet til MolliProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Isabella10Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Alek
Profilbildet til NannaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til orro75Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til leandroProfilbildet til MannValdresProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Niko9Profilbildet til Nic94Profilbildet til EmoDoll Kari

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje