Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til KvastenProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ReidarProfilbildet til LåtteProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til silverProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til førdeparetProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til henrkjarProfilbildet til trannyboyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til @nn@
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til hotfishProfilbildet til babybooProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til johnrunProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til GiggSProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ChivasProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Huldra89Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HazeProfilbildet til @nn@

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje