Profilbildet til bad666boyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AndiiProfilbildet til MusashiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Per SProfilbildet til SoffiProfilbildet til Haakon92Profilbildet til solaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til karlaaProfilbildet til xantippe
Profilbildet til TearyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til AzathothProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til snirlenProfilbildet til bakerProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til maler.nProfilbildet til Par på camProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Latexleah

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje