Profilbildet til LangbeinProfilbildet til DonGrisProfilbildet til BittenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Julie00Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Just4youProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mizzyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til trisvikProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til synny
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AlesioProfilbildet til vickycdProfilbildet til ZaxProfilbildet til j18elverumProfilbildet til ReidarProfilbildet til RomeoProfilbildet til lekenergodProfilbildet til YongProfilbildet til Bimann43Profilbildet til pvcloveProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MatteSt

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje