Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til andy1988Profilbildet til BistvgProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Bimann43Profilbildet til temptationProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MarwinProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Plu2Profilbildet til AlesioProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TheReaderProfilbildet til bwillyProfilbildet til Svetik
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MikeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MariusProfilbildet til miss76Profilbildet til SpindelProfilbildet til simonaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til cat68Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Emiljepusiiii14

BarbieMarielle

@barbiemarielle
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt BarbieMarielle:Disse profilene har BarbieMarielle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje