Profilbildet til xdresserProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til ShineProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til JærguttenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til mann oslProfilbildet til ani5Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til oslokosProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Angel84Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til Osl38Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til talkmanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LilliMyProfilbildet til xdresserProfilbildet til IngegardProfilbildet til Mass SageProfilbildet til LululuuProfilbildet til chefdepomme

BBW28

@bbw28
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt BBW28:Disse profilene har BBW28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje