Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LangbeinProfilbildet til 2KosProfilbildet til chipProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til KiwienProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til moss73Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LathamsProfilbildet til Nallexy
Profilbildet til latex66Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Joey77Profilbildet til shaftyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MortenBProfilbildet til LangbeinProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til DavinciProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til carogirlProfilbildet til KiwienProfilbildet til C.lop14

BBW28

@bbw28
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt BBW28:Disse profilene har BBW28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje