Profilbildet til Joey77Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ZizouProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til englevingerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til toro60Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KWGProfilbildet til jannis25
Profilbildet til xtrProfilbildet til latino123Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Singel49Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til FinelineProfilbildet til MrVoldProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til dia***Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til dogbayProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Kvinnen

BBW28

@bbw28
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt BBW28:Disse profilene har BBW28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje