Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Klar 79Profilbildet til xantippeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MM77Profilbildet til Trappani89Profilbildet til TorolavProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Man30303Profilbildet til ValeriaProfilbildet til temptationProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til krsflort
Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til trond`enProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MolliProfilbildet til westpar76Profilbildet til LadyStarProfilbildet til orro75Profilbildet til RememBr83Profilbildet til just myselfProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til XjanneProfilbildet til xtrProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LiberiuS

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje