Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til solaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til bergenm30Profilbildet til DorransProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til naitsProfilbildet til JiJiProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KosMusProfilbildet til godsg1
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til claireProfilbildet til MeeowProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til NjordProfilbildet til NallexyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til AlexsProfilbildet til nattroseProfilbildet til SjtProfilbildet til trisvikProfilbildet til Dorcas

Be4You

@be4you
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Be4You:Disse profilene har Be4You besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje