Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LissaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til two-playfulProfilbildet til AlexanderProfilbildet til orro75Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til blaithinProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til GoldenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til 2KosProfilbildet til TingTongProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til nina1992Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KaisaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Latexfun

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje