Profilbildet til foresterProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til TordenspydProfilbildet til NjordProfilbildet til L_KProfilbildet til qwerty19Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til krsflortProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sportfuckProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BittenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til AsveigProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til KosMusProfilbildet til testomanProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Crazy92Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til CharlesProfilbildet til pierceddickProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til m52aProfilbildet til GoldenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Ayakachan

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje