Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ZeroProfilbildet til someboyProfilbildet til synnyProfilbildet til PhenrikProfilbildet til bunnyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til harepusenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ingoladProfilbildet til SupermannProfilbildet til jenandProfilbildet til Alek
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til .LisetvProfilbildet til TorolavProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til VildeeeProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til vekten75Profilbildet til ZaxProfilbildet til shado33Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til BadboyProfilbildet til ShineProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til dia***

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje