Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til NeonProfilbildet til BullseyeProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til DorcasProfilbildet til latexthingProfilbildet til OsloG21Profilbildet til fintparProfilbildet til westpar76Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til xdresserProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Sylvester
Profilbildet til kajabiProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til .LisetvProfilbildet til MariusProfilbildet til ChivasProfilbildet til Torill1979Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SherylProfilbildet til MizzyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Kjellsprell

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje