Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KiwienProfilbildet til mark04Profilbildet til lauraloveProfilbildet til ErogenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til StaaleProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SakoProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bakerProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til BjoernProfilbildet til NyssaProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Reina21Profilbildet til jeanettekProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til shinY_Profilbildet til CleoProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SKubrick

BeachSandy22

@beachsand22
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BeachSandy22:Disse profilene har BeachSandy22 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje