Profilbildet til Hemne72Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til troendern93Profilbildet til LangbeinProfilbildet til AsveigProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Niko9Profilbildet til CdrypaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bwillyProfilbildet til KatherineProfilbildet til Klar 79Profilbildet til @nn@Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Jupiter
Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BluwProfilbildet til Matiine123Profilbildet til mark04Profilbildet til jeanettekProfilbildet til KennethR88Profilbildet til nattroseProfilbildet til kinky667Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Grom87Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til GeiriProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Vfold50M

BeachSandy22

@beachsand22
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BeachSandy22:Disse profilene har BeachSandy22 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 38 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 38 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje