Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Joey77Profilbildet til GoldenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til sisunorProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til maler.nProfilbildet til poopITboyProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KimmernProfilbildet til KvastenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til MM77Profilbildet til RJ
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til shado33Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til afrikarProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til JM28Profilbildet til swedman

Becks

@becks
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Becks:Disse profilene har Becks besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje