Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til KogKProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Hilde79Profilbildet til ReidarProfilbildet til NordJente90Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Grom87Profilbildet til komigje69Profilbildet til freezinProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til RantazticProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Sportoguy
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til johnrunProfilbildet til Erik1337Profilbildet til RememBr83Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mizzyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NeonProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til LissaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til trisvikProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

Becks

@becks
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Becks:Disse profilene har Becks besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Becks

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Moderator

Om deg

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje