Profilbildet til elghodeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til swedmanProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til HazeProfilbildet til ani5Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Joey77Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Grom87Profilbildet til SigvegalProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til nafaProfilbildet til På_søk
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ak00nProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til JærguttenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til kinky667Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til karlaaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Trh1980

Becks

@becks
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Becks:Disse profilene har Becks besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Moderator

Om deg

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Obligatoriske opplysninger

Alias

Becks

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje