Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til urokraakeProfilbildet til m52aProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Oslo27Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Linda_25Profilbildet til kjelli77Profilbildet til AsveigProfilbildet til NataProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til DrulProfilbildet til Savannah2581
Profilbildet til zethProfilbildet til Tony21Profilbildet til CindyCDProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KvastenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BjornchProfilbildet til leandroProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til CdrypaProfilbildet til RosjerProfilbildet til SingleLizProfilbildet til ReidarProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til snirlenProfilbildet til gloria thomas

Becks

@becks
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Becks:Disse profilene har Becks besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Becks

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Moderator

Om deg

I don’t consider myself as Singel & Alone, I consider myself as Independent & available

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje