Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til karlaaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til knutbrgProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MissyMooProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til mindwtoProfilbildet til bakerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til XenaProfilbildet til Handyman40
Profilbildet til ToremannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Angel4uProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til poopITboyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Skeva91Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til stenafoProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til HighEndSub

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje