Profilbildet til LookmeProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til maler.nProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KjellarProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til XenaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Per SProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til Roger84Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til LåtteProfilbildet til LatexfunProfilbildet til YouwishProfilbildet til KatherineProfilbildet til GoldenProfilbildet til GiggSProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til AlekProfilbildet til carogirlProfilbildet til talkmanProfilbildet til DionysusProfilbildet til brollProfilbildet til mizzyProfilbildet til Gutt23TRD

Sjt

@behavior
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje