Profilbildet til YongProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til jens41Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til johnrunProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KosMusProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Grom87Profilbildet til trisvikProfilbildet til Isabella10Profilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til komigje69Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Nic94Profilbildet til Floppa1Profilbildet til jens41Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Niko9Profilbildet til NylongummiProfilbildet til JimBodenProfilbildet til godheksaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sabriinaProfilbildet til NymfoWetBi

Sjt

@behavior
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje