Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til nada000Profilbildet til babybooProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ole322Profilbildet til KjellarProfilbildet til MrVoldProfilbildet til davidandreProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Cd28Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Siba44Profilbildet til Nic94Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til FinelineProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til krsflortProfilbildet til MaykieProfilbildet til SylvesterProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til BadboyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til UngOgDeilig

Sjt

@behavior
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje