Profilbildet til AzathothProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MM77Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til stuve92Profilbildet til KristiansenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til line tvProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til claireProfilbildet til CharlesProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til JiJiProfilbildet til Tine cdProfilbildet til HardRock
Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Solros72Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til TommybProfilbildet til Per SProfilbildet til NåProfilbildet til sola50Profilbildet til nafaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NowheremanProfilbildet til virtuveProfilbildet til MariusProfilbildet til Just4you

Sjt

@behavior
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje