Profilbildet til .LisetvProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til SjtProfilbildet til pytagorasProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til LangbeinProfilbildet til IntrMannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til StaaleProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Kas=)Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Kalle2Profilbildet til SnæxProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til pytagorasProfilbildet til shaftyProfilbildet til halloisProfilbildet til JustinProfilbildet til LokerProfilbildet til rubbergimp

Sjt

@behavior
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje