Profilbildet til eddi1000Profilbildet til ManimalProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sluggernProfilbildet til 2KosProfilbildet til RJProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til SnæxProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til HebroProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Niko9Profilbildet til SwededarterProfilbildet til SofiaTheModell
Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LadyStarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til DionysusProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Hemne72Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ArousalProfilbildet til Kate WProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til orro75Profilbildet til kjelli77Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til oslo_shemale25

Sjt

@behavior
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje