Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til fridafridaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til latex66Profilbildet til sisunorProfilbildet til ellenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Skeva91Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NymfoWetBi
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til LenemorProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til KristiansenProfilbildet til hawe35Profilbildet til Singel49Profilbildet til shaftyProfilbildet til nattroseProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Bimann43Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HighEndSub

Sjt

@behavior
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 6 dager, 12 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje