Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til engenanjaProfilbildet til SussProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DrYvilProfilbildet til KristiansenProfilbildet til L_KProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til trond`enProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til krsflort
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Erik1337Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HardRockProfilbildet til CdrypaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Flekka18Profilbildet til L_KProfilbildet til SKubrick

Sjt

@behavior
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 35 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 35 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje