Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til claireProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til burndocProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til bby123Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HommeProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KaisaProfilbildet til Katherine
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SigvegalProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Difference___Profilbildet til godsg1Profilbildet til InsomniaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til RogermadsProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til DonGrisProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til freezinProfilbildet til lalaparProfilbildet til Tiger

Sjt

@behavior
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sjt

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje