Profilbildet til BabyWProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til jens41Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Lars80Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til veilchenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AskimMannProfilbildet til lekenergodProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til northkickProfilbildet til DodraugenProfilbildet til moss73Profilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til andy1988Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BadboyProfilbildet til dogbayProfilbildet til ToremannProfilbildet til ZaxProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til BillProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bait69Profilbildet til nada000Profilbildet til DavinciProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Reidar

Sjt

@behavior
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sjt

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje