Profilbildet til wille455Profilbildet til MissyMooProfilbildet til MedusaProfilbildet til MidasProfilbildet til qwerty19Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til naitsProfilbildet til KogKProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Kate WProfilbildet til RJ
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til LadysmanProfilbildet til jarlemannProfilbildet til AlesioProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Sonny55Profilbildet til JustinProfilbildet til jonas93Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til troendern93Profilbildet til Ready4funProfilbildet til .tvliseProfilbildet til kinky667Profilbildet til norseman9Profilbildet til Trinetussa

Sjt

@behavior
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sjt:Disse profilene har Sjt besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Sjt

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje