Profilbildet til ole322Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Passivg19Profilbildet til OdinProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LatexfunProfilbildet til AsveigProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til GeiriProfilbildet til j18elverumProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MM77Profilbildet til mrroyalProfilbildet til HazeProfilbildet til jenandProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til mizzyProfilbildet til NjordProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NathalieJanne

beito

@beito
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt beito:Disse profilene har beito besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje