Profilbildet til someboyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Nic94Profilbildet til Tony21Profilbildet til veilchenProfilbildet til BjoernProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NordJente90Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til sverre89Profilbildet til JustinProfilbildet til bbck osloProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NordlandProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til HardRockProfilbildet til Kate W

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje