Profilbildet til BotanicalProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til golfbearProfilbildet til NjordProfilbildet til ballderProfilbildet til Cato1977Profilbildet til blaithinProfilbildet til BittenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til DjeimiProfilbildet til BistvgProfilbildet til colargolProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KvinnenProfilbildet til toro60
Profilbildet til kajabiProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ElinesProfilbildet til Singel49Profilbildet til Floppa1Profilbildet til solaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Osl38Profilbildet til agderProfilbildet til ZaxProfilbildet til På_søkProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Apirak_Kapitra

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje