Profilbildet til Geirern92Profilbildet til slaviProfilbildet til KosMusProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NordlandProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BottomProfilbildet til lekenergodProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til C.lop14Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til bbck osloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til nada000Profilbildet til Solros72Profilbildet til Flekka18Profilbildet til HardRockProfilbildet til ElleseusProfilbildet til PSYllonProfilbildet til vickycdProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Isabella10Profilbildet til latino123Profilbildet til trisvikProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Miss

beito

@beito
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt beito:Disse profilene har beito besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje